Materialer

Bambus
Skaftet er lavet af den hurtigt-voksende Moso-bambus som er et naturligt og bæredygtigt materiale. Moso-bambus vokser utroligt hurtigt, og plantagerne der dyrkes uden brug af kunstig vanding, gødning eller pesticider kan høstes hvert 3 år. Bambusens hurtige vækst er samtidig med til at omdanne store mængder CO2 fra atmosfæren om til plantemateriale.
Bambus er samtidig et utroligt godt materiale til tandbørster da det ikke absorberer vand. Samtidig indeholder bambus naturligt antibakterielle stoffer, som planten bruger til at beskytte sig mod svampe- og insektangreb, hvilket markant hæmmer bakterievækst på tandbørstens skaft.

Nylon
Børstehårene er lavet af BPA-fri nylon-6 blandet med bambuskulfiber. Bambuskulfiber er med til at gøre børstehårene mikroporøse, hvilket øger deres overfladt og øger dermed bionedbrydeligheden markant. Børstehårene nedbrydes naturligt over en periode på 5 år. Vi har valgt at bruge nylon-6, da det kan trækkes til tynde fibre der dermed er blødere og bedre for dine tænder. Samtidig er det, i modsætning bl.a. nylon-4, vandstabilt, så det ikke nedbrydes ved almindelig brug. Det er samtidig et stærkt, holdbart og hygiejnisk materiale der er utroligt sikkert. Blandt andet bliver nylon brugt i medicinsk udstyr og fødevareindpakning.

Bliv medlem for at modtage tilbud, nyheder og arrangementer
Vi værdsætter kvalitet og spam ikke med e-mailer