Historien bag bio børsten

bio børsten er udviklet af den danske tandlæge Frederik Hallengren, der satte sig for at udvikle en tandbørste der levede op til alle de professionelle krav til tandbørster, der ikke var af plastic eller indeholdt skadelige kemikalier.

Det hele startede da Frederik var tandlægestuderende og, og det havde længe plaget ham hvor få gode tandbørster, han selv ville bruge, der rent faktisk var på markedet. De få der var, var til gengæld lavet af farvestrålende plastik.

Det blev meget hurtigt til at undersøge hvad der faktisk var af alternativer, og efter nogen tid hvor han undersøgte naturlige materialer, kom faldt han over nogle tandbørster lavet af bambus. Dem prøvede han, men der var ikke nogen af den der levede op til hans forventninger – den perfekte tandbørste.

Frederik besluttede sig for at designe sin egen tandbørste – han havde lagt mærke til at der fandtes nogle få tandbørster lavet af bambus, men disse var klodsede og føltes ikke gode i munden – men måske kunne bambus godt bruges som materiale. Frederik tegnede en flere skitser og snittede og sleb prototyper i hånden. Efter han følte han havde den perfekte form begynde han at kigge sig om efter nogen der kunne fremstille den. Han fik gennem nogle bekendte kontakt til den perfekte producent – en lille lokal fabrik i det nordlige Kina – og efter lidt korrespondance og utallige prototyper, havde de lykkedes at komme med en tandbørste  med markant bedre følelse og finish end de andre bambustandbørster der fandtes.

Bliv medlem for at modtage tilbud, nyheder og arrangementer
Vi værdsætter kvalitet og spam ikke med e-mailer