FAQ

Hvad er bio børsten lavet af?

bio børsen er fremstillet af to materialer – bambus og nylon. Skaftet er lavet af bambus og børstehårene er lavet af nylon blandet med bambuskul. 

Er tandbørsten virkelig bionedbrydelig?

TBD

Hvor hårde er børstehårene?

Alle tandbørster bio børsten laver kommer med bløde børstehår for at undgå skader på tænder og tandkød. Det er ikke muligt at få bio børsten med hårdere børstehår, da tandlæger ikke anbefaler at man bruger hårdere børstehår. 

Kan bio børsten give splinter i munden?

Nej – bio børsten giver ikke splinter i munden. Skaftet er slebet meget fint, for derefter at blive varmebehandlet, hvilket hærder overfladen og gør den glat, så den både føles behagelig i munden og at det er hårdt nok til at modstå langvarigt brug.  

Er bio børsten økologisk?

bio børsten er ikke økologisk. Årsagen er at bambus ikke dyrkes med pesticider eller andre skadelige landbrugspraksiser, men i stedet vokser naturligt, også uden behov for andet vanding end hvad det får fra regn.  

Hvad er BPA?

Forkortelsen BPA står for bisphenol A. Det er et industrielt kemikalie der bliver brugt i flere typer af plastik og bliver ofte brugt i plastikindpakning, opbevaringsbokse og andre produkter i hård plast. Det bliver også brugt i mange andre produkter, herunder mange tandbørster. bio børsten er 100% fri for BPA.

Hvor ofte skal man skifte bio børsten?

bio børsten holder lige så længe som en almindelig tandbørste, og tandlæger anbefaler at man skifter sin tandbørste hver 3-4 måned. 

Hvor bliver bio børsten produceret?

TBD

Hvorfor er bambus et godt materiale?

TBD

Er der virkelig ingen plastik i bio børsten?

TBD

Hvordan kontakter jeg jer?

Skriv til os på mail info@bioborsten.com

Er bambus virkelig et bæredygtigt materiale?

Bambus er et utroligt hurtigtvoksende materiale. Moso-bambus, der bliver brugt til bio børsten kan vokse op til 1 meter om dagen og behøver ikke at vandes ved hjælp af kunstig irrigerring

Hvilke aldre er børnetandbørsten til?

Vi anbefaler børnetandbørsten fra 2-3-års alderen op til 10-års alderen. Hvis børnene stadig bider i tandbørsten eller at deres tænder stadig er i gang med at vokse ud og deres gummer klør, anbefaler vi at bruge en blødere babytandbørste som de kan bide lidt i. 

Hvor stor er bio børsten?

bio børsten til voksne måler ca. 18 cm og bio børsten til børn måler ca. 15 cm. Størrelsesmæssigt minder de om konventionelle tandbørster, så de ikke føles for store og klodsede at have i munden.